O nas

Naša zgodba

Ekipo Immedic sestavljamo štirje mladi zdravniki. Še kot študente nas je družila ljubezen do potovanj. Tako smo opazili, da zdravstveni zapleti na izletih, ki smo se jih udeleževali, pogosto ovirajo potek potovanja, predvsem pa predstavljajo veliko breme za obolelega. Sopotniki so se večkrat obrnili na nas po nasvet in tako se je porodila ideja. Želeli smo ustvariti podjetje, ki bo potnikom nudilo dobro organizirano in strokovno medicinsko pomoč. Rezultat naših prizadevanje je podjetje Immedic, katerega vizija je zagotoviti občutek varnosti in dobrega počutja - kjerkoli in kadarkoli.

Naša vizija

Naše poslanstvo je zagotavljanje karseda kvalitetne obravnave potnikov ob poškodbah in bolezenskih stanjih, nastalih med potovanjem.
Naš glavni cilj je torej omogočiti nemoten potek potovanj ne glede na morebitne nepredvidene okolišline, s tem pa pri potnikih vzbuditi občutek zadovoljstva, varnosti in dobrega počutja.
Ker pa želimo načela pravilnega ravnanja ob nujnih zdravstvenih stanjih razširiti izven meja naše prisotnosti, smo začeli svoje znanje deliti v obliki delavnic prve pomoči. Naša vizija je družba, v kateri bo vsak posameznik znal v ključnem trenutku pravilno pomagati sočloveku in mu morda celo rešiti življenje.

Spoznajte našo ekipo

Nik Žlak, dr. med.

Vodja zdravstvene službe

Jaka Vrhovec, dr. med.

Vodja zdravstvenega kadra

Izkušnje strank

“Vsi prisotni smo se strinjali, da je bila delavnica izvedena na zelo primeren način. Zelo dobro je bilo podajanje informacij. Nismo imeli občutka, da bi se na nas zgrnila gora informacij, ki bi jih težko sprejeli tako na hitro. Prav nasprotno. Po naši oceni so bile informacije podane skrbno, brez odvečnega balasta, ki smo jih z večkratnim ponavljanjem skozi vajo, z lahkoto osvojili.”

Nataša E.

Ravnateljica Dijaškega doma Bežigrad

"Zame je bila to dosedaj najboljša izkušnja podajanja teorije in tudi same prakse oživljanja. Vse pohvale predavatelju, ki nas je na izviren način opozoril na vse napake, ki jih lahko pri nudenju prve pomoči naredimo in nas naučil pravilnega postopanja. Vem, da bom v primeru, da se srečam s situacijo, ko bo pomoč osebi potrebna, reagirala z veliko manj zadržanosti in panike."

Saša Š.

Vzgojiteljica Dijaškega doma Tabor

Naše delo v številkah

0

Opravljenih dni spremstva

0

Uspešnih posredovanj na terenu

0

Izvedenih delavnic prve pomoči

0

Zadovoljnih udeležencev

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Veselimo se sodelovanja z vami. Za vsa dodatna vprašanja in povpraševanja smo vam na voljo prek elektronske pošte. Zagotavljamo vam hiter in točen odgovor.

Smo podjetje, ki se ukvarja z medicinskim spremstvom na potovanjih in različnih dogodkih. Naše poslanstvo je zagotavljanje takojšnje in kvalitetne obravnave ob nepričakovanih zdravstvenih zapletih.

O podjetju

IMMEDIC D.O.O.
Zaloška cesta 51
1000 Ljubljana
Slovenija

© 2018 IMMEDIC | ALL RIGHTS RESERVED

NA VRH